Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.03.2013.

19:35

Dodić: Ne igra se jedan meč

Trener Javora Mladen Dodić rekao je da je za plasman u finale Kupa Srbije potreban dobar rezultat u oba meča, uoči prvog polufinalnog susreta protiv Jagodine.

Izvor:

Autor:

Default images

Ivanjički superligaš dočekuje Jagodince u sredu od 14 sati, a istog dana u Novom Sadu od 18 sati Vojvodina dočekuje ekipu OFK Beograda.

"Mi optimizam gradimo na dobrim igrama u nastavku prvenstva, ali smo svesni da i Jagodina ima svoje adute", rekao je Dodić i dodao da je najjače oružje Ivanjičana "jak kolektiv".

On je naveo da Javor dobre rezultate postiže na domaćem terenu, izrazivši uverenje da će tako biti i u predstojećem meču.

"Ipak, za prolaz u finale potrebno da nadigramo protivnika u obe utakmice, što nam je cilj. Sigurno je da ćemo pružiti maksimum", naglasio je šef štručnog štaba Ivanjičana i izrazio želju da ambijent na stadionu bude u skladu sa značajem utakmice.

Dodić je podsetio da Jagodina u svojim redovima ima čak petoricu igrača kojima teren u Ivanjici neće biti, kako je naveo, "gostujući".

Fudbaleri Javora su prvi put u klupskoj istoriji izborili plasman u polufinale Kupa Srbije i s nestrpljenjem očekuju meč sa Jagodincima na stadionu kraj Moravice.

Revanš utakmice na programu su 17. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve