Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

20:58

Milunović: Ne vredi nam da kukamo

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović rekao je da pobeda nad Novim Pazarom u 18. kolu Jelen Superlige predstojećeg vikenda ne sme da bude dovedena u pitanje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Strelac pobedonosnog gola u prvom kolu prolećnog dela sezone protiv Javora takođe je istakao da očekuje mnogo bolju igru, ali i da nastavi golgetersku formu.

Svima nam je teško pao remi sa Radom, međutim ne vredi nam da kukamo. Moramo što pre da se okrenemo narednim mečevima i da kroz pobede i dobru i efikasnu igru izbrišemo lošu partiju na Vračaru. Novi Pazar je dobra ekipa, ali igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i apsolutni smo favoriti“, smatra Milunović.

Krilni napadač u jesenjem delu sezone rešio je pobednika na gostovanju ekipi koja u subotu dolazi na „Marakanu“.

Prethodnu utakmicu sa Novim Pazarom pamtiću po pobedonosnom golu koji sam postigao u drugom poluvremenu. Taj meč nam je došao u teškom trenutku između dva duela sa Bordoom i bilo nam je veoma važno da ostvarimo dobar rezultat. Oni su poveli u prvom delu, ali je Kasalica brzo izjednačio. Ukoliko mi trener ukaže šansu sigurno da ću uraditi sve da i ovoga puta zatresem mrežu“, poručio je Milunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve