Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

15:17

Vermezović: Možda izgleda lagano

Fudbaleri Partizana bili su ubedljivi u Borči i povećali prednost ispred Zvezde, ali trener Vladimir Vermezović smatra da nije bilo lako kao što izgleda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su sa 4:0 deklasirali BSK, u zaostalom meču 16. kola JSL, te 'pobegli' Crvenoj zvezdi na osam bodova.

"Možda izgleda na oko da je bilo lagano, ali da su iskoristili šansu koju su imali posle našeg gola, sve bi bilo drugačije. Posle smo se podigli, postigli drugi gol i zasluženo došli do trijumfa", rekao je Vermezović.

Partizan u subotu očekuje prvi pravi ispit ovog proleća, gostuju četvrtoplaisranoj Jagodini.

"Da ne čuje zlo, sve ide kako treba. Bilo je polemike oko naše odbrane u pripremnom periodu. Ali radili su momci, ne mogu ništa da im zamerim, na kraju se pokazalo u ovim prvenstvenim utakmicama da su najbolji kad je najvažnije. Na kraju su momci, nesvesno, zakočili, ali ipak imamo jaku utakmicu protiv Jagodine, derbi za nas, ali i derbi prvenstva", istakao je Vermezović.

Trener BSK-a Nebojša Milošević razočaran je što je njegov tim od četiri gola sam krivac za tri, ali smatra da je bolje to uraditi protiv Partizana nego protiv konkurenata za opstanak.

"Neverovatno zvuči ali tako je. U prvom poluvremenu smo pokazali da želimo da napadamo, da želimo da igramo. Imali smo 2-3 situacije koje su bile blizu da postignemo gol, ali neverovatno da protiv takvog protivnika gde se svaka sitnica kažnjava mi smo uspeli da samo se bi damo tri gola. Ali šta je tu je, ako ima nešto pozitivno u svemu tome bolje da se desilo danas nego u utakmicama kada igramo sa priticnicima ravnim sebi", rekao je Milošević.

Tim iz Borče je proleće počeo sa dva poraza, a već u nedelju na "Vizelj park" stiže još jedan težak rival, trećeplasirana Vojvodina.

"Preostalo je još 13 utakmica, nažalost u subotu ponovo imamo jakog protivnika Vojvodinu, ali moramo da skupimo snage i da preguramo ovaj naporan raspored. Da svim silama podignemo momke koji su i pored ovog poraza pružili sve od sebe", zaključio je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve