Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.02.2013.

22:07

UEFA odbila žalbu, Drogba igra

UEFA je odbila žalbu Šalkea, pa će Didije Drogba moći da igra za Galatasaraj i u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nemci su se žalili UEFA jer je FIFA Drogbi dala samo privremenu dozvolu da igra za truski tim, dok je ostavila otvoren njegov slučaj u vezi sa napuštanjem kineskog Šangaja.

Drogba je u januaru prešao u Galatu na 18-mesečnu pozajmicu iz Šangaja, iako je tim iz Kine protestovao protiv toga kod FIFA.

Već na debiju 34-godišnji napadač je doneo svom timu pobedu, i svakako će biti jedno od glavnih oružja Galatasaraja u Gelzenkirhenu, gde će braniti 1:1 iz Istanbula.

Da je UEFA odobrila žalbu Šalkea, nemački tim bi prvi meč dobio službenim rezultatom 3:0, kao što se to prošle sezone dogodilo u slučaju ukrajinskog Arsenala iz Kijeva. Tada je slovenačka Mura dobila meč 3:0, i uspela da u revanšu izbori plasman u četvrtu rundu kvalifikacija.

Revanš meč između Šalkea i Galatasaraja igraće se 12. marta u Gelzenkirhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve