Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.02.2013.

22:58

Morati hvali trenera i golmana

Vlasnik Intera Masimo Morati zadovoljan je partijom koju su igrači i trener Andrea Stramačoni pružili u gradskom derbiju protiv Milana (1:1).

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

„Stramačoni se dobro pokazao u drugom poluvremenu. I on i igrači su pokazali da znaju da iznesu utakmicu koja je za njih psihološki veoma loše počela“, rekao je Morati i dodao: „Andrea je postao pravi čovek za derbije. Pobedio je u dva i igrao nerešeno jednom, a takođe ih je dobijao i dok je vodio mlađe selekcije“.

Italijan nije krio oduševljenje golmanom Samirom Handanovićem.

„Moram da priznam da je Samir odigrao iznad svih očekivanja, neverovatno je branio. Imao je sjajno veče i svi u klubu smo srećni zbog njega.“

Pomenuo je i svog bivšeg igrača Balotelija.

„Za njega je ovo bila teška utakmica, kako psihološki, tako i iz drugih razloga. Možemo reći da je odigrao dobar meč. Jeste promašio neke šanse, ali je uradio dobar posao samim tim što je uspeo da se nađe u prilikama, a nije ih bilo lako dovršiti ih“, rekao je Italijan.

Masimo Morati je četvrti sin Anđela Moratija, predsednika Intera u ’zlatnoj eri’ kluba od 1955-1968. Od kako je Masimo 1995. godine preuzeo funkciju predsednika Intera, u tim sa Đuzepe Meace je uložio preko milijardu evra. Sa ’neroazurima’ je osvojio 5 titula prvaka Italije, Ligu Šampiona, Kup UEFA i FIFA Svetsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve