Nova vest
Fudbal

Subota, 09.02.2013.

19:51

Janković: Garido je dobar igrač

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i petu pobedu u Antaliji, savladana je Lokomotiva Tbilisi 2:0, a svoj debi imao je i Hondurašanin Luis Garido.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Igrač meča, u kojem su isključena tri fudbalera, dva Zvezdina, bio je Brazilac Kadu koji je postigao prvi i namestio drugi pogodak.

"Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Opet je bilo mnogo više dobrih stvari nego loših. Imamo još mnogo prostora za ispravke i korekcije i naravno da ćemo ubuduće raditi na tome", rekao je posle meča trener Zvezde Aleksandar Janković.

Trener "crveno-belih" zadovoljan je izdanjem debitanta Garida koji je igrao sat vremena.

"Drago mi je i zbog debija Luisa Garida, za koga smo planirali da na terenu provede 45 minuta, ali je u igru ušao ranije zbog crvenog kartona koji je dobio Ožegović. Vidi se da se radi o o dobrom igraču, čije su karakteristike velika agresivnost i disciplina u igri, posebno u defanzivnim zadacima", rekao je Janković.

Meč su obeležila tri isključenja, dva igrača Zvezde, koji su i dan ranije dobili dva crvena kartona.

"Zaista čudan i preoštar kriterijum sudije. Mislim da bi u sve tri situacije bilo dovoljno da je pokazao samo opomene. Ali tako je, kako je, mi smo iskoristili takav razvoj događaja da ponovo u poslednjih 20 minuta igramo sa igračem manje i vidimo kako reagujemo i u takvim, vanrednim situacijama", zaključio je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve