Nova vest
Fudbal

Subota, 09.02.2013.

19:34

Damnjanović kreirao pobedu Rada

Fudbaleri Rada savladali su ekipu Taraza sa 2:1, golovima Andrije Lukovića i Nemanje Rnića, posle asistencija Uroša Damnjanovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Jedini gol za rivala koga sa klupe predvodi Ljupko Petrović, a u čijem je sastavu Obiore Odita, postigao je Zarečni.

Marko Nikolić meč je počeo u sastavu: A. Jovanović, Vico, Antić, Pešić, Rnić, Damnjanović, Stanojević, Luković, S.Jovanović, Varga, Mihajlović.

Rad: . Igrali su još: Radunović, Đurović, Vasović, Urošević, Maraš, Gnjatić, Rasapopović i Pavlović.

Rad je poveo u 28. minutu, posle akcije Damnjanovića, Andrija Luković je doneo prednost. Šansu da duplira vođstvo propustio je Nemanja Mihajlović čiji je pokušaj zaustavio golman Taraza.

U finišu poluvremena "građevinari" su ipak stigli do drugog gola. Ponovo je asistirao Damnjanović, a Rnić je glavom zatresao mrežu Kazahstanaca.

Tim Ljupka Petrovića je u uvodnim minutama nastavka pronašao prazninu u odbrani Rada i Zarečni je iz neposredne blizine smanjio rezultat.

U finišu meča Šaf je bio u idealnoj situaciji, ali je golman Boris Radunović sačuvao svoj gol omogućivši trijumf banjičkom Superligašu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve