Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.02.2013.

23:04

Miha: Veći Srbi rođeni van Srbije

Selektor Srbije Siniša Mihajlović bio je gost Alternativne televizije iz Banjaluke gde je glavna tema bio duel sa Hrvatskom u martu, u kvalifikacijama za SP.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Mihajlović je posebno istakao da na utakmicama Srbije ima mnogo navijača iz Republike Srpske, istakavši da su Srbi van Srbije veći od onih rođenih u njoj.

"Rođen sam u Hrvatskoj i smatram da su uvek veći Srbi oni koji su rođeni van Srbije. Oni više vole tu zemlju nego Srbi u Srbiji", izjavio je Mihajlović.

"Na tribinama su većina navijači iz Krajine. Vidim to po zastavama i natpisima gradova, transparentima. Srbi iz Krajine prevale po nekoliko stotina kilometara da dođu na meč reprezentacije, a neko ko je sto metara od stadiona ostane kod kuće", dodao je Mihajlović.

Srbija će gostovati Hrvatskoj u Zagrebu 22. marta, u petom kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu sledeće godine. Belgija i Hrvatska imaju po deset bodova, a Srbija i Makedonija po četiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

346 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve