Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

17:26

"Prvo platite pa predstavljajte"

Predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović rekao je da srpski klubovi neće moći da registruju nove igrače sve dok ne izmire svoje obaveze.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pajović je pre svega mislio na Partizan i Crvenu zvezdu koji su već predstavili nekoliko igrača kao pojačanja za prolećni deo sezone.

"Krajnji rok za registraciju igrača je 8. februar. Iako mnogi klubovi predstavljaju svoja pojačanja, neće biti u mogućnosti da ih registruju dok ne izmire svoje obaveze", rekao je Pajović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mera zabrane registrovanja novih igrača važi za superligaše Crvenu zvezdu, Partizan, Novi Pazar, Smederevo, Rad, Slobodu i Jagodinu, kao i za prvoligaše Napredak i Novi Sad.

Pajović je kazao da su u utorak obaveze izmirili samo superligaš BSK iz Borče i član Prve lige Srbije Indjija.

"Obaveze su izmirili BSK Borča i Indjija i automatski su im ukinute zabrane registracije igrača. Apelujemo na sve ostale klubove kojima je izrečena ista zabrana da i oni izmire obaveze ili da postignu sporazume sa poveriocima kako bi stekli mogućnost da registruju igrače", kazao je Pajović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve