Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2013.

23:59

Ronaldo poklonio pobedu Granadi

Fudbaleri Granade pobedili su sa 1:0 madridski Real na svom terenu u poslednjem meču subotnjeg programa 22. kola Primere.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Granada je do trijumfa, svog šestog ove sezone, došla autogolom Kristijana Ronalda u 22. minutu. Zanimljivo je Granadi ujedno prva pobeda nad Madriđanima posle 41 godine.

’Kraljevski klub’ tako je doživeo peti poraz, posle kojeg i dalje ima 15 bodova manje od vodeće Barselone, koja tek u nedelju gostuje Valensiji od 19 časova.

Iako su Madriđani odigrali jednu od najlošijih utakmica ove sezone, pobeda Granade je iznenađujuća pošto nije imala nijedan šut u okvir gola tokom celog meča. Domaćini su do trijumfa došli zahvaljujući prvoj zvezdi Reala, pošto je Portugalac postigao autogol posle kornera Nolita, kada je glavom uputio loptu u sopstvenu mrežu.

Granada je tako ujedno postala i prvi tim u Primeri u poslednjih deset godina koji je slavio, a da nije imao nijedan šut u okvir gola.

’Kraljevski klub’ je od tada na sve načine pokušavao da preokrene, ali mu to domaćini nisu dozvolili. Najbolju priliku imao je Karim Benzema, koji je promašio prazan gol, a slavlje navijača Granade počelo je nekoliko minuta pre kraja susreta, dok su igrači Reala pognute glave napustili teren.

U prva tri meča 22. kola Primere, pobede su ostvarili Osasuna, Hetafe i Espanjol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve