Nova vest
Fudbal

Petak, 01.02.2013.

22:46

Debakl Rome, bruka Gojkočee

Fudbaleri Rome nastavili su da posrću, u premijernom meču 23. kola Serije A doživeli su težak poraz na svom terenu od Kaljarija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tim sa Sardinije šokirao je sve sa laganih 4:2 na "Olimpiku", čime je Roma i četvrto kolo u nizu ostala bez pobede.

Strelci za Kaljari bili su Rađa Niangolan Marko Sau, Frančesko Pizano, te golman Rome Mauro Gojkočea nesrećnim autogolom, dok su Frančesko Toti i Markinjo ublažili debakl "vučice".

Kaljari je ostvario tek drugu pobedu u poslednjih osam mečeva i 'pobegao' od zone ispadanja na šest bodova više od Đenoe.

Lider Juventus u 23. kolu gostuje Kjevu, dok prvi pratilac Napoli dočekuje Kataniju. Derbi će se igrati na "San Siru" gde Milan dočekuje Udineze.

Inter i Lacio imaju "zicere" protiv timova koji se bore za opstanak, Sijene i Đenoe, mada ih očekuju gostovanja. Fiorentina dočekuje Parmu.

Evo zašto su čelnici Rome vratili golmana Martena Stekelenburga bukvalno sa aerodroma "Hitrou" u Londonu poslednjeg dana prelaznog roka, iako je Holanđanin već mislio da je novi igrač Fulama:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve