Nova vest
Fudbal

Petak, 01.02.2013.

17:32

Vermezović: Biće to sve OK

Fudbaleri Partizana remizirali su u petom test meču u Antaliji, igrali su 1:1 sa Admirom, a trener Vladimir Vermezović nije nezadovoljan prikazanim.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je u pet mečeva u Turskoj poražen tri puta, a ostvario samo jedan trijumf, ali Vermezović smatra da će sve biti dobro kada igrači izađu iz jakih treninga.

"Mislim da su momci dobro odradili svoj deo posla, ipak igramo iz punog treinga. Noge su teške, oni su umorni. Očekuje nas još deset dana zešćeg rada, kada dođe svežina izgledaće to ok", rekao je Vermezović.

Vermezović je protiv Admire kombinovao u odbrani, gde ima manjak raspoloživih igrača.

"Morali smo da probamo kombinaciju sa Stankovićem i Ivanovim jer Miljković ima suspenziju dve utakmice, a Ostojić nije počeo da trenita. To je ono jedini čime raspolažemo za sad u štoperskom tandemu. Dobili su šansu Bane (Pauljević) i Aško (Aškovski) koji su dobro odradili svoj deo posla", istakao je trener lidera JSL.

Vermezović je zadovoljan igrom Nikole Ninkovića, te povratkom Lazara Markovića.

"Raduje me povratak Džigija (Ninković). Džigi je danas bio mnogo aktivniji i ažurniji nego na svim dosadašnjim utakmicama. Još jednom se pokazalo da Marko Šćepović, iako je umoran, jednim potezom može da reši meč. Vratio se i Lazar, ali ne treba biti suviše kritičan prema njemu. On će iz utakmice u utakmicu dobijati sve veću minutažu, videćemo kako će reagovati", rekao je Vermezović.

Trener Partizana je bio razočaran samo sukobom svojih igrača sa rivalima i sudijama.

"Ovo ne vodi ničemu. Ja sam rekao da sudije ima ju veoma čudan kriterijum. Ali igrači moraju da se naviknu na to, ne mogu da komentarišu svaku odluku. Doći će u situaciju da će ih sudije razumeti za sve ovo što su oni danas izgovorili, a to je više nego za crveni karton".

Partizan sledeći tes meč igra za dva dana protiv kineskog Đangsu Sejntija Dragana Okuke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve