Nova vest
Fudbal

Petak, 01.02.2013.

12:35

FKCZ: Nismo dobili pare od Gasproma

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je pisanje medija o uplati novca od strane generalnog sponzora Gasproma.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U petak se pojavila informacija da ’crveno-beli’ imaju na raspolaganju četiri miliona evra od Gasproma po novom sponzorskom ugovoru, ali iz kluba ističu da je ona netačna.

Plasiranje ovakvih vesti nanosi nemerljivu štetu FK Crvena zvezda i dovodi u zabludu sve naše poverioce. Pod utiskom ovakvih neistina mnogi poverioci su skloni da poveruju da se priliv novca u naš klub od njih krije. Istina je sasvim drugačija. Crvena zvezda posluje transparentno i odgovorno opterećena milionskim dugovima i problemima. Zato ovakva pisanja nanose štetu klubu. FK Crvena zvezda ne želi da optužuje niti stvara ’frontove’ sa bilo kojim medijskim činiocem, već je naš cilj da upozorimo kako neproverene informacije mogu da stvore zabludu u javnosti“, stoji u saopštenju.

Još jednom ističemo da je kod rukovodstva Crvene zvezde moguće proveriti svaku informaciju i verujemo da će predstavnici medija ubuduće proveravati informacije koje dolaze do njih kako se ne bi dogodilo da blokada računa FK Crvena zvezda raste zbog nečije nepromišljenosti. Nadamo se da u svemu napisanom nema ni malo loših namera“, dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve