Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.01.2013.

15:04

Kojić i Luka ipak ne stižu u Humsku

Fudbaleri Rada Nemanja Kojić i Predrag Luka bar za sada ne dolaze u Partizan jer se klubovi nisu dogovorili oko dinamike plaćanja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mediji već danima spekulišu o transferu dva ključna Radova igrača iz jesenje polusezone u redove šampiona Srbije, ali sportski direktor Partizana Tumbaković rekao je da su pregovori propali.

'Crno-beli' su u prelaznom roku ostali bez trojice napadača, pa su im klasičan špic i još jedan ofanzivni fudbaler potrebni.

Predrag Luka, o čijem se dolasku u Partizan dosta pisalo na početku prelaznog roka, je bočni napadač, rođen je 1988. godine u Požarevcu a na 15 utakmica u dresu 'Građevinara' u polusezoni je četiri puta bio strelac.

Nemanja Kojić je klasičan špic, rođen u Loznici 1990. godine, mladi je reprezentativac Srbije, u 15 nastupa za ekipu Rada prethodne jeseni postigao je pet golova.

Kako saznajemo, suma koju bi Partizan trebalo da izdvoji nije bila sporna, ali metod plaćanja jeste.

'Crno-beli' su i dalje zainteresovani da dovedu Radov tandem, a prelazni rok u Srbiji traje do sredine februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve