Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2013.

22:54

Savić strelac za Dinamo Drezden

Fudbaleri Dinama iz Drezdena savladali su u prijateljskoj utakmici Magdeburg sa 2:0, a strelac drugog gola bio je srpski fudbaler Vujadin Savić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dinamo je poveo već u sedmom minutu preko Kempea, da bi u nastavku igre ekipa iz Drezdena bila bolji rival i stvarala vise prilika. Jednu od tih prilika iskoristio je Savić, koji je prelepim udarcem glavom u prvom minutu sudijske nadoknade na isteku poluvremena, postigao drugi gol za nemačkog drugoligaša.

Sjajni štoper se tu nije zaustavio. U 73. minutu je prilikom jedne intervencije nezgodno pao na rame, ali je nastavio sa igrom. U samom finišu, Savić je posle driblinga stigao do protivničkog kaznenog prostora, odakle je uposlio Janika, ali vezista ekipe iz Drezdena nije bio precizan.

Cvajta se posle zimske pauze nastavlja u petak, a Dinamo će tada dočekati ekipu Duizburga. Ekipa iz Drezdena je trenutno na 16. poziciji, dok je Duizburg dva mesta iznad, sa pet bodova više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve