Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2013.

14:04

Džajić i Čović stigli na Marakanu

Pet dana posle sukoba čelnika fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i Nebojša Čović prisustvovaće sednici Upravnog odbora.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sednica je zakazana za 18 časova, a predsednik i potpredsednik kluba stigli su na stadion mnogo ranije.

Na sednici Upravnog odbora biće poznato da li oba funkcionera nastavljaju rad u klubu, a na njoj bi trebalo da se raspravlja i o prelaznom roku, koji u Srbiji traje još 17 dana.

Džajić i Čović nisu se videli od srede, kada su svi srpski mediji preneli vest da je došlo do fizičkog obračuna, što je Čović demantovao na našoj televiziji.

"Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri puta. Džajić je bio uzrujan i krenuo je na mene, pokušao da me udari, ali nikakve tuče nije bilo, kako su zlonamerno preneli pojedini mediji. Ja incident nisam inicirao, došlo je do razlika u načinu rada i to nije ništa strašno. Taj incident bi trebalo zaboraviti u interesu Crvene zvezde ", izjavio je Čović u nedelju uveče u Utisku nedelje.

Mediji su takođe prenosili da je odmah posle sukoba Džajić najavio odlazak, što je kasnije demantovano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve