Nova vest
Fudbal

Petak, 18.01.2013.

17:04

Prandeli: Konte dobro radi u Juveu

Selektor reprezentacije Italije Čezare Prandeli rekao je da je trener Juventusa Antonio Konte zaslužan za poboljšanje igre tog kluba posle niza loših sezona.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Juventus je pokazao da uz pozitivno razmišljanje i pravi pristup svih u klubu može da se nadoknadi izostanak vrhunskih igrača. Konte je obavljao, i još obavlja izvanredan posao u Juventusu. On je vrlo organizovan, odlučan i fokusiran čovek", rekao je Prandeli italijanskim novinarima.

Aktuelni šampion Juventus vodi na tabeli Serije A sa 45 bodova i ima tri boda vise od Napolija i Lacija.

Selektor "azura" osvrnuo se na igru napadača Mančester Sitija, reprezentativca Marija Balotelija za koga tvrdi da ima potencijal da postane jedan od pet najboljih napadača sveta.

"On je igrač koji za svoje godine nosi veliki teret na leđima. Tu su i slava, njegov burni temperament, a igra i za državnu reprezentaciju. Kada bi mogao sve ovo da kanališe u motivaciju i da se svakom meču potpuno posveti svih 90 minuta mogao bi da postane jedan od pet najboljih svetskih napadača", dodao je Prandeli.

Baloteli ima ugovor sa Mančester Sitijem do juna 2015. godine, mada se u medijima spekuliše da je za njega zainteresovan Milan i da bi ga angažovao ove zime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve