Nova vest
Fudbal

Petak, 18.01.2013.

13:03

Mitrović, Marković na radaru Juvea

Veliki Juventus uvek je u potrazi za mladim, talentovanim fudbalerima, a kako pišu italijanski mediji jedan od interesantnih igrača im je i Aleksandar Mitrović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mladi centarfor Partizana je privukao pažnju u zapadnoj Evropi nastupima u Ligi Evrope protekle jeseni, pre svega protiv Intera, pa se zainteresovao i Juve.

"Stara dama" pokušava da dovede što više talentovanih fudbalera za koje ne mora da izdvoji previše iz svog ne tako ogromnog budžeta, pa je centar pažnje skrenula ka istočnoj Evropi.

Italijani Mitrovića predstavljaju kao fizički snažnog 18-godišnjeg napadača koji je spreman da zadivi svet.

Međutim, Mitrović nije jedini Partizanov dragulj koga pominju u Torinu, tu je i neizostavni Lazar Marković, mada o njemu pišu da će da pređe u Benfiku, mada su to iz Partzana demantovali.

Tu je još nekoliko talanata sa ovih prostora koje Juve prati. Tu je i 16-godišnji Marko Dabro iz Cibalije, te Mateo Kovačić i Alen Halilović, velike nade zagrebačkog Dinama.

Romana Mačeka svi gledaju kao novog Pavela Nedveda, ali im je pažnju privukao i 17-godišnji napadač Olimpika iz Liona Zakari Labidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve