Nova vest
Fudbal

Petak, 11.01.2013.

19:46

Reflektori uskoro i u Pazaru

Predsednik Novog Pazara Sead Malićević izjavio je da je jedan od prioriteta novog rukovodstva što skorije postavljanje reflektora na Gradskom stadionu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Nadam se da ćemo već tokom prolećne polusezone odigrati prvu večernju utakmicu na našem stadionu. U pitanju je veliki posao, ali mislim da se može realizovati u predstojećih nekoliko meseci“, rekao je Malićević radiju Sto plus.

Malićević je naglasio da u tom poduhvatu očekuje veliku pomoć Fudbalskog saveza Srbije.

Podrška FSS ogledala bi se u doniranju rasvetnih tela, dok bi veći deo celokupne investicije išao na teret fudbalskog kluba i grada. Bitno je da predstojeći radovi neće ometati normalno odigravanje utakmica na našem stadionu“, istakao je Malićević.

Malićević je u četvrtak promovisan u novog predsednika Upravnog odbora Novog Pazara, a pre toga je bio potpredsednik tog kluba i šef lekarskog tima Partizana.

Novopazarci posle polovine prvenstva zauzimaju deseto mesto na tabeli Jelen Superlige, sa tri boda više od kragujevačkog Radničkog 1923 koji je u zoni ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve