Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.01.2013.

18:12

Mitrović potpisao za Mersin

Januarski prelazni rok u Jelen Superligi ove godine vrlo je živ, ali igrači po pravilu napuštaju Srbiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Seriju odlazaka produžio je defanzivac Rada Milan Mitrović, koji je potpisao za turski Mersin.

Mitrović je u četvrtak predstavljen u tom klubu sa jugoistoka Turske, a odmah se seli u Antaliju, gde će se pridružiti pripremama ekipe.

Zadovoljni smo jer smo u kratkom roku rešili pitanje štopera, a nekoliko dana pre njega i trenera”, rekao je ambiciozni predsednik kluba Ali Kahramanli, pošto je pozirao sa 24-godišnjim srpskim fudbalerom uz plavo-crveni šal i zastavu.

Ekipu je na kraju prve polusezone preuzeo iskusni Giraj Bulak, koji je prethodnih godina predvodio niz superligaša, a do decembra je radio kao generalni menadžer Trabzonspora.

Mersin već ima jednog srpskog defanzivca – Milana Stepanova, a u ovom prelaznom roku zainteresovan je za tandem Partizanovih igrača – Medu Kamaru i Vladimira Stojkovića.

Mitrović je prethodno bio na pragu odlaska u Dinamo iz Minska, ali je finansijska kriza koja pogađa beloruskog velikana prekinula poodmakle pregovore.

Momak iz Prokuplja seniorsku karijeru počeo je u Zemunu, a na Banjicu se preselio 2010.

Mersin Idmanjurdu trenutno je 17. na tabeli turske Superlige, sa 15 bodova iz 17 utakmica. Za Kajzerisporom, koji zauzima poslednju bezbednu poziciju, zaostaje četiri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve