Nova vest
Fudbal

Subota, 29.12.2012.

21:22

Ferguson: Loš teren, rezultat dobar

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao je da je zadovoljan pobedom svog tima rezultatom 2:0 nad Vest Bromvič Albionom u 20. kolu Premijer lige.

Izvor: JR

Autor: JR

Default images

„Igrali smo dobro u prvom poluvremenu. Moram da pohvalim igru gostiju koji su igrali mnogo bolje u nastavku. Igrali su veoma čvrsto i požrtvovano u odbrani“, rekao je Ferguson.

Škot je naglasio da je rezultat prilično dobar s obzirom u kakvom je stanju bio teren na „Old Trafordu“.

Imali smo problem što je teren u lošem stanju i dosta je usporio našu igru“, istakao je Ferguson.

Menadžer ’crvenih đavola’ je pohvalio i partiju Robin van Persija, koji je u igru ušao sa klupe u 65. minutu i postigao drugi gol za svoj tim u poslednjim trenucima utakmice.

Gosti su imali veći posed lopte u drugom delu igre, pa sam odlučio da u igru uvedem Van Persija i Skolsa, koji su odradili dobar posao. Robin je, naravno, postigao fantastičan pogodak“, dodao je Ferguson.

Junajted se nalazi na liderskoj poziciji Premijer lige sa osvojenih 49 bodova, sedam bodova više od gradskog rivala Sitija, a narednu utakmicu igraju proitv Vigana na gostovanju prvog dana Nove 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve