Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2012.

22:19

"Jedva čekam mečeve sa Bajernom"

Napadač Arsenala Lukas Podolski izjavio je za nemački “Kiker” da će utakmice Arsenala i minhenskog Bajerna biti ostvarenje sna za njega.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

“Tobdžije” će u osmini finala Lige šampiona igrati sa bavarskim gigantom, a reprezentativac Nemačke rekao je da jedva čeka susret sa bivšim saigračima.

27-godišnji Podolski je u periodu od 2006. do 2009. igrao za Bajern, ali se nije najbolje snašao, jer je na 106 utakmica postigao samo 26 golova.

“Rezultat žreba je za mene ostvarenje sna. Iskreno, jedva čekam da vidim Ulija Henesa, Jupa Hajnkesa i bivše saigrače, ali i kolege iz reprezentacije. Ipak, mi imamo prednost u ovom dvomeču, jer prvi meč igramo kod kuće. Ako već želimo da osvajamo trofeje, onda moramo da iskoristimo šanse koje nam se pružaju”, rekao je ‘Princ Poldi’.

Prva utakmica dvomeča igra se na “Emirejts” stadionu 19. februara, dok se revanš susret igra na “Alijanc Areni” 13. marta.

Podolski je u dosadašnjem delu sezone u Ligi šampiona postigao tri gola na pet mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve