Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.12.2012.

23:19

Kasiljas: Osetio sam da neću igrati

Golman Reala Iker Kasiljas rekao je da jedino trener odlučuje ko će igrati i da nije na njemu da komentariše to što je bio na klupi na meču sa Malagom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Trener odlučuje ono što on smatra da je najbolje za tim i igrači moraju da se pomire sa njegovom odlukom. Nisam navikao da budem izmena, ali iznad mene i bilo kog igrača jeste ekipa. Ja moram da nastavim da treniram i da povratim poverenje trenera”, izjavio je Kasiljas.

Kasiljasa je između stativa zamenio 25-godišnji Antonio Adan.

“Osećam se dobro, ali ponavljam da je trener taj koji odlučuje. Biće to lepa bitka sa Antonijom, između nas postoji zdravo rivalstvo. Tokom nedelje sam mogao da osetim da neću igrati, ali nije to neki veliki korak unazad. Murinjo mi ništa nije objasnio, to ne radi ni kada igram ni kada ne igram”, kaže dugogodišnji kapiten ‘kraljevskog’ kluba.

Prema anketi španskog lista "Marka", gotovo 83% navijača glasalo je za to da Žoze Murinjo podnese ostavku.

Ipak, bivši trener Porta, Čelsija i Intera izjavio je da nema nameru da podnese ostavku i da će ekipa dati sve od sebe u nastavku sezone. On je dodao i da je Adan trenutno u boljoj formi od Kasiljasa i da je zbog toga odlučio da rezervni golman stane na gol u veoma bitnom meču.

Pogledajte kako je Kasiljas reagovao na poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve