Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.12.2012.

13:25

Medo Kamara interesantan Selti?

Mohamed Medo Kamara skoro sigurno će napustiti Partizan tokom januara, ali se i dalje ne pominju imena zainteresovanih klubova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ipak, prema pisanju pojedinih španskih medija, reprezentativca Sijera Leonea želi Selta.

Tim iz Viga želi da u januaru pojača svoj tima kako bi izborio opstanak u Primeri, a Kamara je jedan od igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja.

Selta se ove sezone vratila u elitni rang španskog fudbala, ali je zabeležila najviše poraza u šampionatu, deset u 17 utakmica, i bori se za opstanak.

Pored njega tu je još desetak imena, kao što su Leonardo Sebastijan Prediger iz argentinskog Kolona iz Santa Fea, te ALehandro Alonso iz francuskog Sent Etjena, pa Leandro "Čavo" Desebato iz Estudijantesa, potom Leonel Vangioni iz River Plejta, kao i Litvanaac Marijuš Stankevičijus.

Kamara je u Partizan stigao 2010. godine iz HJK Helsinkija, ali nije zadovoljio očekivanja u "crno-belom" dresu. On već nekoliko meseci želi da napusti Humsku 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve