Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.12.2012.

11:06

Partizan: Nismo čestitali Vokriju

FK Partizan demantovao je izjavu predsednika FS Kosovo Fadilja Vokrija da su mu čelnici srpskog šampiona čestitali na odluci FIFA da Kosovo igra utakmice.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Niko od čelnika FK Partizan nije čestitao Fadilju Vokriju, kako je on izjavio za hrvatski "Maks Sport". Partizan podržava i sprovodi odluke Fudbalskog saveza Srbije u potpunosti. Svi u srpskom fudbalu imaju jedinsten stav po tom pitanju", preneo je stav Partizana portparol kluba Nenad Danilović.

Iz Partizana je za B92 naglašeno da niko iz kluba nije uopšte u kontaktu sa Fadiljom Vokrijem, koji se, prema njihovim rečima, "nije pozdravio ni komunicirao ni sa jednim predstavnikom FK Partizan prilikom gostovanja "crno-belih" makedonskoj Škendiji u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone, iako je Vokri boravio u Skoplju i prisustvovao tom meču".

Vokrij je hrvatskom mediju rekao da su mu pored čelnika Partizana čestitali i mnoge fudbalske legende iz Srbije.

Izvršni komitet Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) na sastanku u Tokiju odobrio je fudbalerima sa Kosova da igraju prijateljske utakmice, ali "samo u konkurenciji mladih selekcija, klubova, amaterskih i ženskih ekipe".

Fudbalski savez Srbije (FSS) na sednici Izvršnog odbora objavio je da će Kosovo moći da igra prijateljske utakmice samo uz saglasnost tog tela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve