Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2012.

22:15

Vučinić crnogorski fudbaler godine

Napadač Juventusa Mirko Vučinić proglašen je za crnogorskog fudbalera godine u tradicionalnoj anketi nacionalnog fudbalskog saveza.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kapiten državne reprezentacije, koji je najbolji bio i prošle godine, pobedio je u izboru sa 96 glasova ispred Stevana Jovetića (Fiorentina) sa 81 i Marka Baše (Lil) sa 13 glasova.

U konkurenciji su još bili Dejan Damjanović, Fatos Bećiraj, Elsad Zverotić i Nikola Drinčić.

Vučinić zbog obaveza u Juventusu nije mogao da prisustvuje uručenju nagrade, pa se putem fono poruke zahvalio trenerima i kapitenima koji su mu dodelili priznanje.

“Nadam se da ćemo u 2013. godini izboriti plasman na svetsko prvenstvo u Brazilu. Imamo velike šanse. Hvala svima koji su glasali za mene, to me čini radosnim, jer biti najbolji u Crnoj Gori za mene je velika čast”, rekao je Vučinić.

Za najboljeg fudbalera Prve crnogorske lige proglašen je Blažo Igumanović iz pljevaljskog Rudara, dok je trener godine Slavoljub Bubanja koji je predvodio ekipu Čelika do trofeja Kupa Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve