Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2012.

21:54

Pastore: Pre ili kasnije u Milanu

Argentinski fudbaler Havijer Pastore rekao je da će "pre ili kasnije" igrati u dresu Milana, ali prvo želi da "osvoji nešto" sa Pari Sen Žermenom.

Izvor:

Autor:

Default images

"Pre ili kasnije ću igrati u crveno-crnom dresu, u to sam siguran", rekao je bivši igrač Palerma.

Ovaj vezni igrač je rekao da je u odličnim odnosima sa generalnim menadžerom Milana Adrijanom Galijanijem i sportskim direktorom Arijedom Braidom.

"Sa njima sam često ručao daleko od pažnje javnosti kada sam bio u Milanu i kada smo razgovarali. Osim toga, volim Italiju i nedostaje mi", rekao je Pastore.

Pre prelaska u Milan, čeka ga PSŽ, sa kojim želi trofeje, ali je istakao da stvari tamo ne funkcionišu najbolje.

"Verujem svima u Parizu, od predsednika do trenera, ali nešto nije u redu tamo. Mediji su posebno neprijateljski raspoloženi prema nama strancima, uvek svaljuju krivicu na nas. Brane svoje zemljake, podržavaju francuske medije i francuske igrače", rekao je Pastore.

To je za njega sasvim drugačije nego u Italiji.

"U Italiji je sve drugačije. Ljudi hoće da vam pomognu i prijateljski su nastrojeni", rekao je on.

Pastore je rekao i da je u kontaktu sa svojim prijateljima iz reprezentacije i igračima Intera, Havijerom Zanetijem i Estebanom Kambijasom.

"Čujemo se povremeno. Zovu me i pitaju me kada ću da dođem u Inter. Ja sve vidim crveno i crno. Moji automobili su tih boja, volim Milan", rekao je Pastore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve