Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2012.

20:42

Izbori gotovi, Džajić predsednik

Izbori u Crvenoj zvezdi su završeni tiho i bez pompe, a Izborna komisija će u sredu objaviti rezultate, odnosno da se Dragan Džajić vratio na mesto predsednika.

Izvor: ŽČ

Autor: ŽČ

Default images

Izborna komisija je u 20.00 u utorak zaključala prostorije medija centra, u kome je glasalo oko 1.000 ljudi, dok su ostali glasovi upućeni elektronski.

Džajić je bio jedini kandidat na izborima za predsednika. Pravo glasa imalo je 7.669 birača, a kandidatu je bio dovoljan jedan glas da dobije novi mandat.

Džajić je taj glas već dobio, pošto je predsednik sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić prvi glasao u ponedeljak.

Izborna komisija će u sredu u podne objaviti tačne rezultate izbora, a dva izborna dana protekla su mirno i bez velike medijske pompe, tako
da na kraju glasanja nije bilo predstavnika medija.

Radnici na stadionu Zvezde rekli su da su glasači u ponedeljak i utorak u dobroj atmosferi obavili svoju dužnost, ali i da su iskoristili izbore za druženje i ćaskanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve