Nova vest
Fudbal

Petak, 07.12.2012.

15:19

Prade: Jovetić i Ljajić briljantni

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade istakao je Stevana Jovetića i Adema Ljajića kao ključne igrače za preporod kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Toskanski klub ove godine ima velike ambicije u Seriji A, u kojoj trenutno zauzima četvrto mesto, sa šest bodova manje od vodećeg Juventusa.

Bivši Partizanovi fudbaleri su među ključnim igračima “ljubičastih”, a Jovetić je sa šest golova prvi strelac tima.

"Jovetić me je ostavio bez teksta. Znao sam da je odličan igrač, ali nisam mogao da zamislim da će biti ovako fantastičan. Ljajić takođe, njegovo ponašanje je zaista besprekorno", izjavio je Prade.

Ljajić se prošle sezone sukobio tokom utakmice sa tadašnjim trenerom Deliom Rosijem, posle čega je italijanski stručnjak napustio klupu Fiorentine.

Italijanski mediji tokom leta su spekulisali da će Ljajić takođe otići iz kluba, ali se to nije desilo i ove sezone pruža veoma dobre partije, dok Fiorentina trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Serije A.

"Dva su ključna momenta za naš uspeh ove sezone - prvi je bio kada je predsednik Andrea dela Vale rekao da Jovetić nije na prodaju, a zatim kada smo navijačima iskreno i otvoreno predočili planove uprave", dodao je Prade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve