Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2012.

19:45

Dragan Mrđa se vratio na teren

Fudbaleri Siona izgubili su u 18. kolu švajcarskog prvenstva na gostovanju Jang bojsu rezultatom 3:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč je obeležio povratak srpskog napadača Dragana Mrđe posle višemesečne pauze.

Igrao se 73. minut kada je bivši napadač Zvezde i Vojvodine ušao u igru – to je bila prva utakmica za srpskog centarfora još od prvog kola, kada je 15. jula savladan Grashopers u gostima.

Gosti, koji su pobedom mogli i do prvog mesta na tabeli, dobro su počeli meč i poveli su golom Dingsdaga u 29. minutu iz slobodnog udarca.

Prethodno domaći su ostali sa desetoricom na terenu jer je Ojala dobio crveni karton zbog starta nad Lafertijem. Ipak, u poslednjim trenucima sudijske nadoknade u prvom poluvremenu domaći tim je izjednačio posle Nefovog udarca glavom.

Uprkos igraču manje, domaći tim je došao do pobede, a trijumf je doneo nucolo golovima u 78. minutu sa penala i u trećem minutu nadoknade.

U ostalim nedeljnim mečevima Servet i Tun odigrali su bez golova, a Grashopers je dobio Cirih sa 1:0. Na tabeli vodi upravo Grashopers sa 37 bodova, četiri više od Sent Galena i Bazela, Sion je četvrti sa 23, a Jang bojs peti sa 24 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve