Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2012.

08:39

Čović: Moramo da promenimo sistem

Posle poraza Crvene zvezde od Vojvodine od 3:0, član radne grupe tog kluba Nebojša Čović rekao je za Sportski žurnal da je potrebno menjati sistem rada.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Ja razumem sve te ljude, trenere, stručni štab, igrače, navijače, ali ako ne budemo menjali sistem u organizaciji i načinu poslovanja, Zvezda će prestati da postoji".

On je naveo i šta je potrebno menjati. "Mi moramo da postavimo model rada za neku drugu upravu, jer mora da se gleda u budućnost, ako se bude kopalo po prošlosti, neće biti napretka", rekao je on.

Čović je posle meča u kojem je Zvezda poražena sa 3:0 rekao da nije obavešten o odluci trenera Jankovića da podnese ostavku.

"Nisam čuo za to, a kada budem to od njega čuo izneću svoj stav.. Sada bi Džajić kao predsednik radne grupe trebalo da zakaže sastanak za ponedeljak ili utorak. Moj posao su finansije, a njegov razgovor sa trenerom", rekao je Nebojša Čović za Sportski žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve