Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

15:48

"Di Mateo nije zaslužio otkaz"

Menadžer Njukasla Alan Pardju i defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand istakli su da Roberto di Mateo nije zaslužio da dobije otkaz u Čelsiju.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Aktuelni šampion Evrope odlučio je da raskine ugovor sa italijanskim stručnjakom posle serije loših rezultata, ali i poraza od Juventusa sa 3:0 u petom kolu LŠ.

“Stvarno neverovatna odluka”, rekao je Pardju, “To samo pokazuje koliko mi menadžeri moramo da vodimo računa o poslu koji radimo. Više nikakav uspeh ne smemo da uzmemo zdravo za gotovo. Što se mene tiče, on nije kriv za ovu seriju loših rezultata. Abramovič možda želi da promeni celu strukturu i igru kluba, ali to ne može da se desi preko noći. Osvojio je dva takmičenja za manje od godinu dana i to je sigurno veliki uspeh.”

Di Mateo je u klub sa "Stamford Bridža" došao tokom marta, kada je otkaz dobio Andre Vilas-Boaš zbog najslabijih igara tima od kako je Roman Abramovič kupio Čelsi, u junu 2003. godine. Italijan je prošle sezone osvojio FA kup i trofej u Ligi šampiona, prvi u istoriji kluba.

Defanzivac Junajteda Rio Ferdinand rekao je da je šokiran vestima da je Roberto di Mateo otpušten.

On je na Tviteru ostavio komentar kojim je izrazio žaljenje zbog ove vesti.

“Neverovatno, Čelsi je otpustio trenera!! Malo kasnim sa komentarom, ali ovo je stvarno ludo i neverovatno.”

U međuvremenu, bivši menadžer Liverpula i Intera Rafa Benites postao je glavni kandidat da preuzme klupu Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve