Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.11.2012.

18:43

Rejna: Suares je svetska klasa

Golman Liverpula Pepe Rejna rekao je britanskim novinarima da nije iznenađen velikim interesovanjem brojnih klubova za njegovog saigrača Luisa Suaresa.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Urugvajski napadač igra u fantastičnoj formi i do sada je postigao 10 golova za "crvene" ove sezone, pa se evropski klubovi, pre svih bogati Mančester Siti, utrkuju da ga dovedu u svoje redove. "Luis je vatra. Igra u takvoj formi da izgleda kao da na svakoj utakmici može da postigne pogodak. Za nas je to veoma važno jer možemo da profitiramo od toga".

Liverpul, međutim, ne beleži željene rezultate, pa nakon 12 utakmica zauzima tek 11. mesto na tabeli Premijer lige sa 15 osvojenih bodova.

"On privlači pažnju mnogih klubova, to je normalno. Međutim, veoma je srećan u Liverpulu i to je važna stvar za nas i navijače. Luis je svakako svetska klasa i veoma je bitno što igra za naš klub", izjavio je španski golman.

Na prvenstvenoj utakmici u subotu Liverpul je pobedio Vigan sa 3:0, a Suares je bio dvostruki strelac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve