Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2012.

16:13

Džajić: Posvećen klubu i porodici

Posle abolicije koju je dobio u petak, Dragan Džajić će se potpuno posvetiti porodici i radu u Zvezdi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio je da ga oslobodi krivičnog gonjenja.

Zvanično najbolji fudbaler u istoriji ove zemlje i bivši predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda biće na čelu Radne grupe zadužene za stabilizaciju kluba iz Ljutice Bogdana.

"Kao što je poznato iz postupka koji je vođen, mene nikada niko nije teretio, niti od mene bilo šta potraživao, pa tako nisam oštetio ni pojedinca, ni državu, ni Zvezdu. Ništa protivzakonito nisam uradio ni prema kome", preneo je klupski sajt Zvezde Džajićevu izjavu.

"Dokazi za ove moje tvrdnje su u predmetu. Zahvalan sam predsedniku Nikoliću što je ovim činom pokazao razumevanje da sam gurnut u neosnovani krivični postupak. Sada se u potpunosti okrećem porodici i Crvenoj zvezdi", dodao je Džajić.

Protiv Džajića i njegovih saradnika vodio se postupak zbog optužbi da su prisvojili oko osam miliona evra od transfera fudbalera, ali su svi svedoci svedočili u njegovu korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve