Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

21:30

Vilja (ne) proslavlja golove Mesija

Španski mediji već neko vreme nagađaju da li su Lionel Mesi i David Vilja u svađi, međutim, meč protiv Maljorke pokazuje da se dvojica fudbalera baš ne vole.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Mesi je na utakmici protiv Maljorke, koju je Barselona dobila sa 4:2, dao dva gola, a reprezentativac Španije nije proslavljao postignute golove Argentinca.

Sukob dvojice igrača datira još od utakmice Barselone i Granade, odigrane 22. septembra, koju je katalonski klub dobio sa 2:0.

Da nešto ne štima u redovima Barselone bilo je jasno od početka meča, a sve je kulminiralo kada se Mesi naljutio na Vilju, jer mu španski fudbaler nije dodao loptu, već se odlučio da krene u prodor, i tako upropastio odličnu šansu Katalonaca.

Tada su obojica fudbalera demantovala da između njih postoji svađa, međutim, poraz od Seltika u meču Lige šampiona ponovo je pokrenuo spekulacije o odnosu dvojice napadača.

Trener Barselone Tito Vilanova je pokušao da utiša kompletnu priču o svađi rekavši da su Mesi i Vilja u dobrim odnosima, međutim, cela situacija je postala jasnija na meču protiv Maljorke, odigranom u nedelju, kada se videlo da Vilja ne proslavlja Mesijeve golove.

Zbog cele ove priče u medijima se spekuliše da bi Čelsi mogao da iskoristi svađu dvojice fudbalera, i Vilju dovede već u januaru.

Takođe, tokom meča, u kojem je zvanično najbolji igrač Primere poveo golovima Barsu ka pobedi, sa tribina se čula i sledeća pesma:

Mesi patuljak, Ronaldo je otac njegovog sina”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve