Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

18:56

Dogovoren prelazak Falkaa u Čelsi

Kako prenose mediji u Engleskoj, napadač Atletiko Madrida Radamel Falkao dogovorio se sa čelnicima Čelsija oko prelaska u ovaj londonski klub u januaru.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

26-godišnji fudbaler u svom aktuelnom ugovoru ima klauzulu u kojoj klub koji za Falkaa ponudi 48 miliona funti, može da započne pregovore o potpisivanju ugovora. Kako saznaje ‘Goal.com’, Čelsi je spreman da plati ovu sumu kako bi jedan od najboljih napadača današnjice došao na “Stamford Bridž”.

Mančester Siti je takođe bio istican kao moguća destinacija odličnog Kolumbijca, međutim, mediji prenose da je on već dogovorio sve uslove oko prelaska u redove aktuelnog šampiona Evrope.

Falkao je postigao 49 golova na 59 mečeva od kako je došao u Atletiko iz Porta avgusta 2011. godine.

Dolazak Kolumbijca ugrozila bi poziciju Fernanda Toresa u timu iz Londona, koji je tek ove sezone počeo da prikazuje bar deo onoga što ga je krasilo dok je igrao u Liverpulu i Atletiko Madridu.

Falkao je u lošem sećanju navijača 'plavaca' još od utakmice Superkupa Evrope, kada je Atletiko Madrid savladao Čelsi sa 4:1, a Kolumbijac je na tom meču postigao het-trik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve