Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

17:02

Država obećala pomoć "večitima"

Srbija će se aktivno uključiti u rešavanje problema u Crvenoj zvezdi i Partizanu, rekao je u Nišu potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Finansijski problemi u kojima se nalaze dva najuspešnija sportska društva u zemlji poprimili su dramatične razmere.

Zvezdin fudbalski klub je u centru pažnje, zbog ostavke dosadašnjeg predsednika Vladana Lukića. Već u utorak uveče biće održan sastanak državnog vrha i uprave crveno-belih, da bi sređivanje stanja započelo.

Država će da pomogne i Zvezdi i Partizanu. Zvezda i Partizan duguju mnogo za porez – govorim o fudbalskim klubovima i košarkaškim klubovima. Moramo da napravimo reprogram tih dugova. Crvena zvezda i Partizan su velika imena ne samo na domaćoj, već i na međunarodnoj sceni”, rekao je Vučić.

Iz različitih razloga, da u to u ne ulazim, bilo je tu i lošeg poslovanja, našli u gotovo neverovatnoj situaciji. Neki od najvećih brendova ne samo Srbije već čitavog ovog dela Evrope su pred gašenjem zbog neodgovornosti, ali mislim da će država preduzeti ono što država može da preduzme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve