Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2012.

20:51

Rodžers prezadovoljan, Teri na MRI

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers prezadovoljan je igrom svojih igrača u remiju protiv Čelsija, i opisao rezultat kao “fenomenalan”.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Čelsi je poveo golom Džona Terija u 20. minutu, posle odlično izvedenog kornera Huana Mate. ‘Redsi’ su gubili sa 1:0 sve do 73. minuta, kada je Luis Suares postigao izjednačujući gol.

S druge strane, menadžer Čelsija Roberto di Mateo izjavio je da će kapiten Džon Teri u ponedeljak otići na magnetnu rezonancu, kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede bivšeg engleskog reprezentativca.

“Gostovanje na “Stamford Bridžu” bilo je veoma teško za nas, ali sam ja svakako presrećan zbog igre i rezultata.”, rekao je Rodžers za BBC sport.

“Stariji igrači su trenutno u sjajnoj formi, dok mlađi dobijaju tu potrebnu dozu iskustva. Ako budemo uspevali da postignem po dva – tri gola na svakom meču bićemo na pravom putu.”

Strelac vodećeg gola za Čelsi, kapiten Džon Teri, povredio se u 40. minutu meča nakon duela sa Luisom Suaresom, u kojem mu je stradalo desno koleno.

“Džon će morati da ode na magnetnu rezonancu kako bismo znali prirodu njegove povrede”, kratak je bio Di Mateo.

Teri je odigrao prvi meč u Premijer ligi posle suspenzije od četiri meča zbog rasističkih komentara na račun fudbalera KPR Antona Ferdinanda u oktobru prošle godine.

Liverpul je posle 11 kola na 13. mestu na tabeli, dok je Čelsi pao na treće mesto, sa tri boda manje od vodećeg Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve