Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2012.

19:26

Vermez: Pokazali zašto smo lideri

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je bilo teško vratiti se igranju u prvenstvu posle evropskih nastupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je dodao da su njegovi fudbaleri pokazali zašto su lideri na tabeli.

"Odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu, iako su neki očekivali da će biti drugačije posle emotivnog pražnjenja protiv Intera. Bilo je teško vratiti se na prvenstveni kolosek, ali smo pokazali zašto smo lideri na tabeli."

"Drago mi je da Radnički nije došao da se brani već da igra fudbal", rekao je Vermezović novinarima.

Partizan je danas pobedio Radnički 1923 sa 2:0 i tako stekao osam bodova prednosti na prvom mestu tabele u odnosu na prvog pratioca, Crvenu zvezdu, koja je izgubila od OFK Beograda 1:0. U sledećem kolu igra se "večiti" derbi.

"To (osam bodova prednosti) je više njihov problem nego naš. Ništa još nije gotovo, jer je ovo prvenstvo pokazalo da svako svakog može da pobedi, osim Partizana", rekao je Vermezović.

Trener Radničkog Dejan Đurđević ocenio je da je njegov tim počeo utakmicu sa previše poštovanja prema protivniku, kao i da je počeo da igra tek pošto je primio drugi gol.

"Moja ekipa je sa previše poštovanja počela utakmicu. Plan je bio da kroz posed lopte organizujemo odbranu, ali smo počeli da igramo previše individualno. Partizan je iz nenaročite šanse postigao gol, a drugi je prelomio utakmicu i tek posle njega smo počeli da igramo", rekao je Đurđević.

Radnički 1923 je 12. na tabeli, sa osvojenih 12 bodova.

"Partizan je danas zasluženo pobedio, a mi se okrećemo protivnicima koji su u našem rangu", rekao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve