Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2012.

21:06

CZV: Postoje problemi u suđenju

Čelnici Crvene zvezde zadovoljni su odlukom da se po završetku jesenjeg dela sezone na sednici Izvršnog odbora raspravlja o radu Sudijske komisije i sudija.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

"Ova odluka znači da su postojali problemi u proteklom periodu u suđenju. Crvena zvezda očekuje konkretne odluke i promene po pitanjima koja će biti pokrenuta na najavljenoj sednici IO FSS i od tih odluka zavisiće naš stav prema FSS", rekao je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Odbor za hitna pitanja FSS saopštio je da je suđenje na utakmicama u načelu dobro, ali da su se, naročito u poslednje vreme, pojavile određene greške arbitara.

Crvena zvezda je ranije zatražila da se sazove sednica Odbora za hitna pitanja FSS zbog suđenja na utakmici protiv Jagodine u 11. kolu Super lige, ali je saopšteno da neće biti prihvaćeni pojedinačni zahtevi klubova za reagovanje na suđenje sa određenih mečeva.

"O suđenju i radu Sudijske komisije biće više reči, uz sprovođenje pune analize na sednici Izvršnog odbora FSS po završetku jesenjeg dela sezone. Neće biti prihvatani pojedinačni zahtevi klubova za reagovanje na suđenje sa određenih utakmica. Na tom sastanku biće reči o kompletnom radu, uz mogućnost promena u svim strukturama", navodi se u saopštenju FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve