Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2012.

22:37

FA: Nisu nas kontaktirali iz Srbije

Fudbalska asocijacija Engleske objavila je saopštenje u kojem piše da nije dobila nikakvo obaveštenje o optužnici srpskih vlasti protiv mladih igrača Engleske.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"FA potvrđuje da nije dobio formalno obaveštenje o bilo kakvoj optužnici podignutoj od strane srpskih vlasti. Nismo upoznati sa imenima pojedinaca koji su optuženi i čekamo nove detalje. U kontaktu smo sa vladom Birtanije, a razgovaramo i sa kolegama iz UEFA“.

„FA još jednom ističe svoj stav da u potpunosti podržava sve igrača i članove stručnog štaba koji su bili upleteni u gnusne scene pre dve nedelje u Srbiji“, piše u saopštenju FA.

U saopštenju kruševačke policije navodi se da je krivična prijava podneta protiv petorice reprezentativaca Srbije i njihovog pomoćnog trenera, kao i protiv dvojice reprezentativaca Engleske i njihovog pomoćnog trenera. Međutim, nisu navedena imena igrača i trenera protiv kojih su podnete prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve