Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2012.

19:39

Menadžer Lidsa zgrožen Čelsijem

Menadžer Lindsa Nil Vornok javno je kritikovao odluku Čelsija da uloži žalbu na suđenje Marka Klatenburga protiv Mančester Junajteda.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Evrope je optužio 37-godišnjeg sudiju da je vređao dvojicu igrača ’plavaca’ Huana Matu i Džona Obija Mikela, tokom duela na „Stamford Bridžu“, završenog trijumfom Junajteda sa 3:2. Taj incident je sada i pod istragom policije.

Zgrožen sam time što se desilo. Na strani sam Marka Klatenburga“, rekao je Vornok, „Od sudija tražimo da odrade svoj posao i to je on i učinio. Da je Čelsi pobedio, ne bi ni reč rekli. Ako se dokaže da je ono što su igrači Čelsija posvedočili da je Mark navodno rekao, nadam se da će odgovarati“.

Prema rečima igrača Čelsija, Klatenburg ih je vređao na rasnoj osnovi na kraju meča tokom kojeg je izbacio dvojicu fudbalera ’plavaca’ i priznao pobedonosni gol ’crvenih đavola’ uprkos jasnom ofsajdu.

Vornokov klub u poslednje vreme takođe ima probleme, pošto je jedan navijač završio u zatvoru posle napada na golmana Šefilda Venzdeja Krisa Kirklanda. Menadžer Venzdeja Dejvid Džons je navijače Lidsa nazvao „divljim životinjama“ zbog nekih navijačkih pesama koje su pevali o optužbama za zlostavljanje dece koje su bile podnete protiv njega, ali su potom povučene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve