Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.10.2012.

22:09

Stramačoni: Handanović nas spasao

Trener Intera Andrea Stramačoni rekao je posle pobede nad Partizanom da je njegova ekipa imala sreće i da je golman Samir Handanović sačuvao ’neroazure’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Italijanski tim je do druge pobede u Ligi Evrope došao pošto je slavio sa 1:0 protiv ’crno-belih’ golom Rodriga Palasija u 88. minuta.

„Partizan je bio odličan u prvom poluvremenu, bili su bolji prvih 35 minuta. Dosta su kombinovali Ilić i Tomić i pravili nam probleme. Mogli su i oni da pobede, ali smo imali sreće i pogodili u kontranapadu“, rekao je Stramačoni.

Strateg ’neroazura’ priznao je da ga je iznenadila sjajna igra Lazara Makovića.

Iznenadio nas Marković, igrao je odlično, opasan je, pogotovo iz kontranapada. Neverovatan fudbaler, hvala Bogu da nas je Handanović spasao odbranom u 88. minutu“, rekao je Stramačoni.

Stramačoni je naveo i da je defanzivac Žonatan imao veliki posao da zaustavi Markovića.

Radi se o brzom igraču, a Žonatanu nije bilo lako da brani jednog od najboljih mladih fudbalera u Evropi. To mu je bilo dobro iskustvo“, dodao je Stramačoni.

’Crno-beli’ su primili gol u 88. minutu, a prethodno je Lazar Marković promašio šansu utakmice, odnosno njegov šut odbranio je golman Samir Handanović.

Tom pobedom Inter je napravio veliki korak ka plasmanu u narednu fazu Lige Evrope.

U sledećem kolu, ’neroazuri’ 8. novembra gostuju Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve