Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.10.2012.

15:45

Mudrinski: Žao mi je, vratiću se

Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ognjen Mudrinski rekao je da mu je žao zbog jednogodišnje suspenzije igranja za sve selekcije nacionalnog tima.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

On je dodao da će se truditi da ponovo zaigra za Srbiju, ako bude zaslužio poziv selektora.

Mudrinski i fudbaler Partizana Nikola Ninković suspendovani su iz svih selekcija Srbije zbog nedavne tuče sa mladim reprezentativcima Engleske, posle utakmice baraža za Evropsko prvenstvo u Kruševcu 16. oktobra.

"Krivo mi je što sam došao u ovakvu situaciju i što sam dozvolio da budem isprovociran, jer svi znaju da sam prvi udaren. Prihvatam odluku FSS i žao mi je što me neće biti godinu dana u voljenom dresu. Trudiću se da golovima i asistencijama skrenem pažnju i nadam se da će ovih godinu dana 'proleteti', kako bih opet nosio dres Srbije", rekao je Mudrinski.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je i trenera golmana Srđana Maksimovića i kondicionog trenera Andreju Milutinovića sa po dve godine suspenzije zbog učestvovanja u istom incidentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve