Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2012.

09:38

Stojić: Karadžić Partizanov sudija

Fudbaleri Partizana savladali su u derbiju 9. kola JSL Rad minimalnim rezultatom, ali jedan od čelnika "građevinara" smatra da je njegov tim oštećen.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Finansijer Rada Ranko Stojić nezadovoljan je arbitražom Milana Karadžića, za koga je istakao da je Partizanov sudija!

"Suđenje Milana Karadžića, uz ono što smo doživeli na poslednjoj utakmici pre desetak dana, najbolja je potvrda da niko u Srbiji ne prepoznaje ono što naš klub radi", rekao je Stojić za "Sportski žurnal".

"Želeli smo da se sportski borimo, da pošteno radimo, ali protiv ovakvih ljudi, jednostavno, ne možemo", dodao je Ranko Stojić koji je potvrdio da je Rad tražio zamenu arbitra kada je čuo da će Karadžić da sudi na Vračaru u subotu.

"Obećali su nam iz FSS pošteno suđenje i ako te to što smo videli juče, onda im alal vera. Primedbe su konkretne, crveni karton prevršio je meru, pre toga je bio očigledan prekršaj za nas. Pojavio se bojazan kod nas, javno se priča da je Karadžić Partizanov sudija i morali smo da se zaštitimo. Podmeću nam klipove bez razloga, iako dajemo pozitivan primer".

Stojić je saopštio još neke glasine u sudiji Karadžiću.

"Čujem da Karadžić ima veliki broj stanova u Beogradu, čak i neke izdaje fudbalerima. Pitam se odakle", zaključio je Stojić.

Pogledajte detalje sa utakmice Rad - Partizan 0:1 (crveni karton Gorana Čaušića iz Rada je na 2:35 min):

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

148 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve