Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2012.

07:58

"Delije" protiv regionalne lige

Poslednjih nekoliko nedelja spekulisalo se u mogućnosti stvaranja regionalne fudbalske lige, a svoj stav prema tome prvo su izneli navijači Crvene zvezde.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Popularne "Delije" su na meču protiv BSK-a (7:2) raširile "šetalicu" na kojoj je precrtana bivša Jugoslavija i natpis 'regionalna liga'.

U porazidni 'šetalice' na severnoj tribini "Marakane" navijači su napravili srpsku trobojku. "Delije" su tako jasno pokazale kakvo je njihovo mišljenje o regionalnom takmičenju u kojem bi učestvovali klubovi iz Eks-Ju.

Pre desetak godina počela je sa radom regionalna košarkaška liga, a Crvena zvezda je bila prvi srpski tim koji joj se priključio.

Od tada "crveno-beli" nisu imali mnogo razloga za radovanje, što je možda doprinelo tome da navijači odbace sličan plan za regionalni fudbal.

Pre desetak dana hrvatski "Globus" je preneo da će 16 klubova iz bivše Jugoslavije, Mađarske i Bugarske na proleće 2015. godine početi takmičenje u okviru Balkanske lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve