Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.10.2012.

22:23

Prosinečki predstavljen u Kajzeriju

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki predstavljen je u svom novom klubu turskom Kajzerisporu.

Izvor:

Autor:

Default images

Prosinčekog su dočekali na velelepnom stadionu kluba koji se nalazi u centralnoj Turskoj, u pokrajini Anadolija.

Kajzerispor igra na stadionu "Kadir Has" kapaciteta 32.864 mesta, a poslednji put je bio šampion Turske 1972/73. Kajzeri je rodni grad turskog predsednika Abdulaha Gula. Kajzeri je u prvih sedam kola zabeležio samo dve pobede, uz osam postinutih golova.

Prvi zadatak hrvatskom treneru će svakako biti da "podigne" ekipu i krene sa serijom pozitivnih rezultata, a tokom sezone će se možda boriti i za mesto koje vodi u evropska klupska takmičenja naredne sezone.

Prosinečki će debitovati pred domaćom publikom u nedelju 22. oktobra u meču osmog kola turskog prvenstva sa Istanbulom.

Prosinečki: Igraćemo napadački

Pored domaćih igrača Prosinečki će na raspolaganju imati i deset internacionalaca. Među njima je Crnogorac Emir Kujović, a u timu su i napadači iz Argentine, Brazila i Kameruna.

U veznom redu su od "stranaca" Brazilac Klejton Silva, Paragvajac Bisevar i Argentinac Pablo Muče. Zanimljivo je da u timu igra i jedan Islanđanin - Gretar Steinson.

Prosinečki je najavio veliki rad i želju da stvori pobednički tim.

"Radićemo 24 časa kako bismo tim podigli na mesto koje zaslužuje. Volim napadački fudbal i probaću da napravim pobedničku grupu igrača koja će ofanzivnim fudbalom doći do dobrih rezultat i zato sam uzbuđen".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve