Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.10.2012.

16:14

Rio: Kamerone, čisti svoje dvorište

Premijer Britanije Dejvid Kameron našao se na udaru Rija Ferdinanda zbog komentara meča mladih reprezentacije Srbije i Engleske u Kruševcu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kameronov portparol rekao je da je premijer zgrožen zbog scena koje stižu iz Srbije, pošto je u senci tuče na terenu i rasističkih skandiranja u senci postao plasman Engleza na Evropsko prvenstvo u Izraelu.

Da li je to upravo naš premijer govorio o sagi sa utakmice mladih? Prvo počisti svoju kuću pre nego što počneš da deliš lekcije o moralu“, napisao je Ferdinand na društvenoj mreži Tviter.

Ferdinand je na taj način aludirao na to da je njegov brat Antoan bio na meti rasističkih uvreda od strane Džona Terija na meču Čelsija i Kvins Park Rendžersa prošle godine. Kapiten ’plavaca’ zbog tog incidenta kažnjen je sa samo četiri utakmice suspenzije, a upravo ta teza se tokom dana pojavljuje u brojnim tekstovima svetskih medija povodom dešavanja u Kruševcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve