Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.10.2012.

10:15

Henderson: Bacali kamenje, stolice

Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Engleske Džordan Henderson kaže da su navijači u Kruševcu na njegove saigrače bacali kamenje, metalni novac i stolice.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

"Ono što se dogodilo nije lepo i ne treba da se dešava u fudbalu. Bilo je mnogo rasističkog vređanja sa tribina i mnogo toga se desilo posle utakmice, što je teško za igrače... Na nas je bacano kamenje, metalni novac, stolice...", rekao je Henderson.

Engleska je u revanš utakmici baraža u Kruševcu pobedila Srbiju sa 1:0, i sa ukupnih 2:0, plasirala se na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Fudbaler Liverpula je kaže da ne shvata zašto je posle utakmice crveni karton dobio Deni Rouz koji je crnac, a za koga je rekao da su ga vređali sa tribina.

"Nisam shvatio zašto je Deni Rouz isključen na kraju utakmice. Nisam video da je uradio ništa loše, a vređali su ga", rekao je Henderson.

Englezi su zbog incidenata podneli prijavu Evropskoj fudbalskoj uniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve