Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2012.

19:21

"Vučinić je bolji od Kavanija"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Darko Kovačević rekao je da je fudbaler Juventusa Mirko Vučinić bolji napadač od Edinsona Kavanija iz Napolija.

Izvor:

Autor:

Default images

Juventus i Napoli vode u italijanskom šampionatu sa po 19 bodova, a u subotu igraju međusobni meč u osmom kolu Serije A.

"Vučinić i Kavani su sjajni igrači, ali se meni više sviđa Crnogorac. Nadam se da će Juventus pobediti Napoli u predstojećem derbiju i ostati usamljen na čelu tabele Serije A", rekao je Kovačević italijanskom Radiju "Kis kis".

Kovačević koji je nekada igrao za Juventus, rekao je da ne veruje da će Danac Niklas Bentner koji je letos stigao u taj klub, izboriti mesto u prvom timu.

"Bentner je dobar igrač, ali će mu biti teško da nađe mesto u timu, iako sam siguran da će na neki način doprineti klubu", rekao je Kovačević.

Kovačević (38) je karijeru počeo u zrenjaninskom Proleteru, odakle je 1994. prešao u Crvenu zvezdu, a igrao je i za engleski Šefild, španski Real Sosijedad, italijanski Lacio i grčki Olimpijakos gde sada radi kao šef "skauting tima".

On je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 58 utakmica i postigao deset golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve